One Piece

Universul One Piece
21 aprecieri
Sunt la episodul 877 cand scriu acest review, dar cred ca acum pot sa-mi formez o oarecare opinie despre aceasta serie.

In primul rand, vreau sa mentionez faptul ca toti cei ce critica aceasta serie doar pentru faptul ca are un numar mare de episoade se inseala. Da, are un numar mare de episoade, da, uneori se lungeste foarte mult actiunea, da, uneori devine putin plictisitor, dar asta nu inseamna ca nu este o capodopera. Ceea ce ma face sa urmaresc aceasta serie cu sufletul la gura este eventimentul cel mare ce se va intampla in viitor. Luffy o sa devina regele piratilor!


Acum, trecand la povestea propiu-zisa, vreau sa aduc in discutie faptul ca fiecare personaj din crew-ul lui Luffy are cate un vis, ceea ce pe mine unul m-a motivat sa urmaresc seria. Vreau sa vad toate visele implinite al acestor personaje. Toate personajele au un backstory ceea ce te face sa ii cunosti mai bine si sa le vezi punctul de vedere.
De fiecare data cand apare un dusman nou Luffy incearca sa-l infranga, chit ca nu este cel mai puternic caracter din universul One Piece acesta isi da silinta sa devina cel mai bun. Sincer, daca el si echipajul lui erau cei mai puternici si castigau de fiecare data nu mi se parea atat de wow. Ador sa-l vad pe Luffy cum se straduieste sa isi invinga adversarii. Daca cade o data, se ridica de 10 ori mai puternic! Povestea si personajele mi s-au parut absoult geniale. 10/10.

Nu vreau sa zic mai mult de atat legat de poveste si sa va dau spoilere de aceea ma abtin si va invit sa vizionati seria.

Animatia este buna, chiar daca anime-ul este inceput in 99' aceasta se schimba pe parcurs, undeva pe la episodul 200 devine HD, deci nu va lasati descurajati de acest lucru. 7,5/10.

Soundtrack-ul este genial! Va invit sa ascultati ost-ul seriei, muzica este foarte bine aleasa incat sa elaboreze fight scene-urile. OP-urile mele preferate sunt 6 si 7. 10/10.

Nota per-total : 9,1.

In concluzie, aceasta serie merita vizionata fiind una din cele mai bune si populare serii anime/manga din istorie.

Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Duminică, 10 iulie 2022
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Xtream09, birisan, Denis3056, scyther, Georgw, 50Mihai50, Find28, DariusRo22, mariadarie212, sharks, Hanagachi, Reycko, EdiProName, Loghi, OldFanKage, Edwo1, ADRIAN331, P4v3l, 1adriankuro1, LZnix, DenisaMariaP
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
5 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
35
17
11

Encoding
39
2
2

Verificare
67
14
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...