Dororo

3 aprecieri
Am decis să urmăresc Dororo doar din simplul fapt că descrierea anime-ului mi se părea foarte interesantă, eu fiind și un fan al anime-urile ce au ca tema samuraii și acțiunea ce se petrece în trecut.

POVESTE:
Totul începe din momentul în care Daigo lordul unui ținut sărăcăcios, măcinat de războaie, boli și foamete, de asemenea și tatăl lui Hyakkimaru(fiul acestuia nenăscut în acel moment) face un pact cu cei doisprezece demoni propunându-le chiar și viața fiului său nenăscut pentru prospețimea, puterea și pacea din ținutul lui.
La nașterea lui Hyakkimaru, demonii i-au furat aproape totul acestuia, mai puțin șansa la viață. O șansă oferită de zeița milei care a făcut să trăiască fără membrele inferioare și superioare, și fără absolut nici un simț(miros, văz, auz) Moașa care a asistat la nașterea lui Hyakkimaru primește de la Daigo ordine să omoare pruncul pentru ca pactul său cu demonii să nu fie în pericol, numai că aceasta nu-i respectă ordinele lordului și îl lasă pe Hyakkimaru în voia norocului pe o barcă plutind înspre alte ținuturi.
Acesta are noroc, deoarece barca este găsită de un doctor pe nume Jukai, o persoană ce îi ajuta pe cei ce își pierdeau membrele în război, cu proteze. A reușit să-i construiască lui Hyakkimaru toate protezele necesare pentru a se mișca și acționa pe propriile forțe. Decide să-l antreneze astfel încât să plece singur în căutarea destinului său și să se apere de pericole. Acesta pleacă în căutarea demonilor pentru a-i ucide și pentru a-și recăpăta toate părțile corpului și toate simțurile.

PERSONAJE:
Principalele personaje sunt Hyakkimaru ''copilul demon'', fiul lui Daigo și Dororo, un copil pe care îl întâlnește în drumul lui de căutarea demonilor și pe care îl salvează. Dororo hotărăște să-l urmeze și pe parcurs se creeze o relație puternică între cei doi.

COLOANA SONORĂ ȘI ANIMAȚIE:
Sunetele acestui anime sunt absolut superbe, ploaia, fulgerele, sunetul săbiilor care se ciocnesc, incredibil, din partea mea are 10/10 când este vorba despre sunet, dacă vorbim despre animație, este una foarte bună.

În concluzie acest anime este unul foarte frumos, în care am regăsit orice sentiment uman, te duce de la o stare la alta, pe care vi-l recomand cu încredere și vouă, celor care sunteți în dubii. Per total, acord nota 10 acestui anime.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Vineri, 18 martie 2022
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
TinKode195, Ainzgoku, Esmeray
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
3 mai, 22:00
Anunţat de
4 mai, 13:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
29
17
9

Encoding
35
2
2

Verificare
59
12
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...