One Piece

21 aprecieri
One Piece este un anime care iti poate da o stare de libertate.
Pe lângă asta one piece te ține captiv înăuntrul povesti , deoarece poti auzi visele tuturor personajelor din poveste.
Multe personaje cred in visurile lor si încerca să le îndeplinească pe parcursul povesti , spre exemplu luffy vrea să devină regele piratilor si sa schimbe era actuala in care nimeni nu e liber si sper ca pe parcurs poate sa isi îndeplinească visul sa faca o nouă eră mai bună decât cea actuală in care lumea să fie liberă, mai am un alt exemplu acela find zoro care vrea sa ajunga cel mai puternic spadasin din lume ,acesta făcînd o promisiune unei persoane ce ia fost alături si la motivat într-un fel.
Sunt mai multe personaje complexe in anime pe care poate o sa le urăti ; de exemplu Marshall D. Teach aka Barba neagra care desi pe parcursul animeului poti crede că este o persoană negativă ,dar totusi el este un om care crede în visurile oamenilor, acesta ia spus odată lui luffy ca ,, Visurile oamenilor nu vor muri niciodată". Mie imi place cel mai mult de Shanks un personaj care a sacrificat destul de mult pentru camarazi lui; dar pana la urma este si el un pirat deci este clar ca a ruinat visele unor oameni.
Deci nu cred ca in era actuala este cineva care sa nu fi fost la un moment dat un personaj negativ ( rau) ,' deoarece in anime este vorba despre o era a piratilor. Pana si personajul principal poti spune ca a ruinat cate vise sau mai bine spus dorințele unor persoane care poate sunt bune din perspectiva lor si rele din perspectiva noastră.
Va las pe voi să descoperiți mai multe despre acest anime.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Joi, 31 decembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
XyHard, Ruy45, qBearZz, Issei30, Ang3ls, Ioniteldinu, Georgw, FireGiuli, nicoooooooo, MihaiIstrate2, sharks, Camataru, Koala-chan, Nyc, Abuc-chean, GodUsopp1, P4v3l, Napoleonuchiha, Cosminn1, sof3u, Dobrekage
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
4 mai, 22:00
Anunţat de
5 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
35
17
11

Encoding
38
2
2

Verificare
67
14
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...