Tate no Yuusha no Nariagari Anime

Spațiu-timp 🃏
8 aprecieri
🎲 „Rising of the Shield Hero”, în general, nu diferă prea mult în genul aventurilor fantastice isekai. Obțin setul tipic de aventuri isekai: eroi chemați pentru a salva lumea de atacatori misterioși; găsirea de noi tovarăși de-a lungul călătoriei, precum și aruncarea în diferite crize și apoi creșterea din cauza adversității.

Cu toate acestea, ceea ce diferențiază această serie de celelalte anime-uri isekai de vârstă este tonul său relativ mai întunecat și explorarea nestingherită a conceptelor de moralitate și ideea de eroism. Premisa spectacolului a fost, de asemenea, unică în faptul că eroul (protagonistul) a fost respins de oamenii care aveau nevoie de el și a trebuit să suporte denigrarea și disperarea în acest proces. :))

„Rising of the Shield Hero” subliniază, de asemenea, că intențiile bune nu sunt necesare întotdeauna și duc la rezultate bune și că ar trebui să fim cu adevărat mai atenți și mai atenți la modul în care acțiunile noastre pot avea impact asupra celorlalți.

Sincer, a fost destul de trist să văd cum seria incidentelor a spart pe cineva care era optimist, prietenos și oarecum lipsit de îngrijire, transformându-l într-o persoană cinică, neîncrezătoare și mercenară. (Similar cu modul în care devin cei mai mulți oameni după ce au pătruns în forța de muncă).

Un alt element care mi-a plăcut la „Rising of the Shield Hero” este că serialul nu se sfiește niciodată să-i înfățișeze pe eroi ca personaje defecte . (Da, toate patru, inclusiv Naofumi). 🎲

Destul cu vorba, la scurt și obiect, un anime de nota 8.20/10 (pentru sezonul 1)
Concluzie generală: Serie bună.
Joi, 19 noiembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
NearLight, Jokerul001, PlatinumKira, mmincu32, Damaschin, cioarfa, -moonlight-, iamfuia
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
29 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
161
46
34

Encoding
212
38
12

Editare
1
1

Verificare
216
102
50

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...