One Piece

22 aprecieri
Această serie m-a marcat în sensul bun. One Piece este, după părerea mea, unul dintre cele mai bune anime-uri apărute vreodată, știu că pare descurajator numărul de episoade dar dacă îți vei lua din timp, nu te va dezamăgi.
Este un anime complex, are de toate, aproape toate genurile (drama, comedie, aventură, etc), are o acțiune complexă, iar personajele sunt unice și individualizate.
Gol D. Roger a fost Regele piraților cel mai de temut om, deținătorul One piece (bani, avere, faima, putere), la finalul vieții sale el le-a spus tuturor unde a ascuns One piece aprinzând flacăra speranței.
Povestea începe cu un băiat pe nume Monkey D. Luffy, născut pe o insulă din Marea de Est, el are un vis de a ajunge Regele Piraților și de a găsi One Piece.
El plecă în căutarea de noi aventuri împreună cu camarazii săi având diferiții inamicii dar mereu Luffy împreună cu camarazii săi au dat totul împotriva acestora.
Seria mai scoate în evidență problemele din lumea reală (corupția,războaiele,sărăcia).
Luffy este un fanatic dependent de acțiune, ce dorește să se aventureze în cât mai multe adventuri.
De la el putem învăța că oricât de mare este visul pe care îl ai doar prin muncă, devotament și sacrificiu poți ajunge acolo unde ți-ai dorit.
Luffy posedă abilitatea de a fi lider, deși, în majoritatea timpului îi lăsă pe ceilalți membrii ai echipajului să i-a singuri deciziile.
Protagonistul nostru este încăpățânat, indiferent, câteodată egoist, un bun prieten, amuzant și puțin prostănac dar noi îl iubim așa cum e el.
Ce îmi place mult la Luffy este că niciodată nu a ezitat să ofere o mână de ajutor celor aflați în pericol.
El nu judecă oamenii după cum arată dar dacă te vei lua de prietenii săi sau te vei pune în fața visului său nu îi va păsa cine ești sau cum arăți, el te va face inamicul său. "Oricât de greu ar fi, nu pierde niciodată din vedere obiectivul tău"
Personajele secundare au o poveste bine definită, sunt precis conturate iar majoritatea au niște principii bine definite în viață.
Coloana sonoră este ceea ce trebuie, este mai mereu veselă sau melancolică, depinde de caz.
Grafică nu este chiar bună în primele episoade dar după 100 de episoade se vede o îmbunătățire.
În concluzie, cine vrea un anime de care se poate îndrăgosti și fără de care să nu poată dormi acesta este anime-ul perfect chiar dacă nu îți va plăcea grafică din primele episoade, crede-mă că după câteva episoade nu te vei putea opri din vizionat.
Concluzie generală: Capodoperă.
Marți, 3 noiembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
marise, RoronoaZoro, Pik170, BogdAN2234, RegeleTiganilor, Proxenet, CezarRider, Kimbo, Ionutioan77, RinShiro1322, Anouny4Master, sharks, Koala-chan, CoBySan, Hyukaa__01, Uniforce, Itachi-fan-2020, 1adriankuro1, uchiha--itachi, We-are-Zed, Raulutz5, ArtmeKrazy
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
4 mai, 22:00
Anunţat de
5 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
35
17
11

Encoding
39
2
2

Verificare
67
14
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...